University of Valencia logo Logo del portal

  • Llíria
No és exagerat afirmar que poques activitats humanes poden presumir d'un origen tan remot com l'apicultura: a les famoses pintures mesolítiques de la recol·lecció de la mel de la Cova de l’Aranya (Bicorp), cal afegir el caràcter emblemàtic de l'abella en la titulatura real egípcia des dels inicis del III mil·lenni a. C.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Ajuntament d'Ademuz, en col·laboració amb Imelsa, organitzen la primera jornada sobre “Desenvolupament rural i protecció del medi ambient. Reflexions des de la praxi”.
L’Albufera, el llac valencià per antonomàsia, posseeix un innegable interès des del punt de vista ecològic i ambiental que, no obstant açò, no ha de fer-nos oblidar la seua importància des del punt de vista de la història i la cultura.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l'Ajuntament d'Alpuente, en col·laboració amb Imelsa, organitzen la Jornada "Recursos endogens i desenvolupament local de La Serranía Alta", activitat emmarcada dins del Programa “Universitat i Territori”.
La recuperació i desenvolupament del mitjà rural ha d'implicar necessàriament la dignificació de la vida de les persones que viuen en ell, la qual cosa comporta identificar i potenciar les possibilitats econòmiques específiques de cada territori.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l'ajuntament d'Utiel, en col·laboració amb Imelsa, organitzen la Jornada "Crisi econòmica, globalització i economies emergents. Incidència en l'escala local".
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i els ajuntaments de Sueca i Sollana, en col·laboració amb Imelsa, organitzen les jornades “L’agricultura valenciana: problemes presents i reptes futurs”.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’ajuntament de Montserrat (Ribera Alta) organitzen la 33ª Setmana Internacional de Música de Cambra (SIMC) de Montserrat.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, la Diputació de València i l'ajuntament d'Enguera, amb la col·laboració de la Facultat de Sociologia i la Plataforma Forestal Valenciana, organitzen les Jornades "Educació i formació entorn als recursos forestals: claus per a una explotació sostenible".
Aquesta jornada, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'ajuntament de l'Eliana, persegueix analitzar les claus econòmiques per a superar l'actual crisi econòmica. Una crisi d'unes dimensions encara no quantificables.
El futur sostenible, un dels grans reptes als quals s'enfronta la humanitat, passa per la conservació i el foment de la biodiversitat, objectiu que mai podrà aconseguir-se sense l'adequat desenvolupament de les àrees rurals, que en el cas espanyol ocupen més d'un 90% del territori.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’ajuntament de la Font de la Figuera organitzen la 1ª jornada Universitat de València - la Font de la Figuera sobre desenvolupament local i paisatge cultural.
Partim d'un parell de consideracions sobre el nostre patrimoni cultural, i arqueològic en particular: la necessitat de conservació i protecció, així com l'estreta relació entre educació i patrimoni.
Considerava Aristòtil que solament existia un mitjà que permetia a l'home superar les manques amb les quals naixia i que li impedien poder aconseguir la felicitat: l'educació. La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’ajuntament de Llíria organitzen la 2na edició d’aquestes jornades a la capital del Camp de Túria.
Aquesta jornada, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l’ajuntament de Picanya, vol analitzar les claus econòmiques per a superar l’actual crisi econòmica. Una crisi d’unes dimensions encara no quantificables.
En la tardor de 1937 es va iniciar a Alcublas la construcció d'un aeròdrom militar per a la força aèria d'un dels dos bans que llavors lluitaven en una guerra fratricida que mai degué produir-se. Hui en dia assistim a la posada en marxa del projecte que pretén reviure eixe efímer i intens passat aeronàutic de la nostra població, però animat ara per un objectiu ben distint.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i amb la col·laboració de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA), ha organitzat la segona edició de la Universitat d’Hivern per a la ciutat d’Ontinyent i la seua comarca.
La Universitat de València, a través del VPPT, i l’ajuntament d'Enguera, en col·laboració amb el CREC, la Diputació de València i el IETEC, organitzen la 1ª edició dels “Seminaris de la Tardor: paisatges i patrimoni cultural”, amb el propòsit de difondre el coneixement de temes ben representatius del passat, present i futur de la localitat, com ara la seua història, la seua riquesa cultural i les perspectives que s’obrin a la societat.
Un vell text egipci afirmava que el present, tot just s’ha produït, ja ha passat. Potser per això, entre els objectius d’aquestes jornades organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l’ajuntament de Quart de Poblet s’inclou l'anàlisi històrica de moments clau del passat de Quart de Poblet.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’ajuntament de Catarroja organitzen les Jornades "Universitat de València-ajuntament de Catarroja" amb el propòsit de difondre el coneixement de temes ben representatius de la societat local i del Parc Natural de l’Albufera.
L'estudi i comprensió de la història, l'economia i el desenvolupament de la societat ofereix una excel·lent plataforma per a l'anàlisi i la investigació de les possibilitats i perspectives de futur que, sense cap mena de dubte i a pesar del difícil context econòmic actual, posseeix una ciutat com Torrent.
La Universitat de València a través del seu Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, junt l’ajuntament de Llíria, organitzen les jornades Universitat de València-ajuntament de Llíria amb el propòsit de difondre el coneixement de temes ben representatius de la societat local.
Amb motiu del 10è aniversari de la declaració del Parc Natural de la Serra Calderona, la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, ha volgut, en col·laboració amb l'Oficina del Parc Natural, commemorar l'esdeveniment amb una exposició sobre els tresors de molt diversa índole que aquest espai singular alberga, així com els múltiples beneficis que dispensa a les seues gents i als visitants.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la col·laboració de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA), ha organitzat la primera edició de la Universitat d’Hivern per a la ciutat d’Ontinyent i comarca.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy