Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Enllaç al formulari d'inscripció a les Jornades

 

AYUNTAMIENTO DE GESTALGAR

 

JORNADA UV - AJUNTAMENT DE GESTALGAR

"EMPRENENTATGE" EMPRESARIAL I ECONOMIA SOCIAL

En les últimes dècades s'ha anat desenvolupant un moviment (de dimensió internacional) que impulsa un espai específic denominat Economia Social. Per aquesta s'entén una visió i una pràctica que reivindica l'economia en les seues diferents facetes (producció, finançament, comerç i consum) com a mitjà –i no com a fi– al servei del desenvolupament personal i comunitari.

L'experiència dels últims anys ha demostrat que les empreses inserides en els principis de l'Economia Social exerceixen en les seues diverses formes un important paper en l'augment de la competitivitat i l'eficiència de l'economia europea de moltes maneres diferents, però, sobretot, representen una alternativa al model econòmic imperant, des d'una perspectiva transformadora de la societat, fomentant un desenvolupament més equitatiu, sostenible i participatiu.

Sobre totes aquestes qüestions girarà la jornada d'estudi, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, IMELSA (Diputació de València) i l'Ajuntament de Gestalgar, que es troba oberta al públic en general.

La jornada està oberta al públic en general. Es lliurarà certificat d'assistència amb la inscripció.

 

PROGRAMA

Lloc: Saló d'Actes. Casa de la Cultura

C/ Democràcia, 10. (Gestalgar)

Divendres, 30 de gener de 2015

18:45 hores: Inauguració de la jornada.

D. Raúl Pardos Peiró. Alcalde de Gestalgar.
D. Jorge Hermosilla Pla. Vicerector de Participació i Projecció Territorial. Universitat de València.
D. Rafael Soler Vert. Gerent d'IMELSA.
 

19:00 hores: Conferència:

  • "Una buena gobernanza democrática para un buen desarrollo local".
    D. Joaquín Martín Cubas. Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració. Universitat de València.

19:45 hores: Conferència:

  • "El emprendimiento desde la Economía Social y Cooperativa".
    D. Joan Ramón Sanchis Palacio. Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria. Universitat de València.

20:30 hores: Debat i Cloenda

 

L'entrada és lliure. No és requisit imprescindible realitzar la inscripció telemàtica que s'ofereix en aquesta pàgina web encara que es recomana per a la previsió de l'expedició de certificats d'assistència. Els certificats seran enviats per correu a l'adreça postal indicada en la inscripció en un termini màxim de 6 mesos.

"EMPRENDIZAJE" EMPRESARIAL Y ECONOMÍA SOCIAL
"EMPRENDIZAJE" EMPRESARIAL Y ECONOMÍA SOCIAL

 

 

Enllaç al formulari d'inscripció a les Jornades

Date: 30 de january de 2015.

Place Casa de la Cultura (saló d'actes). C/ Democràcia, 10..

Organized by Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, IMELSA (Diputació de València) i l'Ajuntament de Gestalgar..

Images: