University of Valencia logo Logo del portal

  • Llíria

El període d'inscripció ha finalitzat. Per a més informació contacteu amb hola@equip351.com

 

 

 

 

PRESENTACIÓ

Els dies 28 i 29 de setembre de 2018 tindran lloc, a les localitats d'Aras de los Olmos i Chelva, a la comarca dels Serrans, les III Jornades de Museus i CMP de la Comunitat Valenciana "A Museu Obert", organitzades per la Direcció Territorial de València i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, en col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València.

 

Enguany, les jornades serviran d'espai de trobada, formació i reflexió sobre quin paper tenen, o poden tindre, els museus, com a intèrprets del territori on es troben i com a dinamitzadors de les comunitats humanes amb què es relacionen. Per fer tot això, comptarem amb un programa diversificat i intens de conferències, taules redones i tallers.

 

Si teniu més dubtes, ens podeu escriure al correu culturaesport_dtv@gva.es

 

 

 

 

El període d'inscripció ha finalitzat. Per a més informació contacteu amb hola@equip351.com

 

 

Date: From 5 de september de 2018 to 29 de september de 2018.

Place Aras de los Olmos i Chelva.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy