Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Erasmus visiten Requena
Erasmus en el Territori - Requena. Oberta inscripció en web

Sortida 2 de març

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Sociedad i  el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 4ª edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni. Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2018-2019. Les rutes, dissenyades amb la participació dels ajuntaments corresponents, es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana. 

Requena exhibeix una història rica, que es deriva d'una ubicació estratègica, dominant des de temps remots la ruta natural que unia València amb l'altiplà castellà. 

El seu casc antic reflecteix l'esplendor d'aquells temps en els quals, curiosament, el municipi no depenia de l'activitat vinícola, sinó que la seua economia se centrava en la producció de la seda. 

Es farà un  recorregut pel subsòl de la ciutat medieval, amb un itinerari per les antigues coves en les quals s'emmagatzemaven, vins, olis i cereals.

 

ScheduleFrom 19 february 2019 to 2 march 2019. Every day at 00:00 to 09:00.

 
 
Place

Requena

 
Organized by

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat; col.labora Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació i Centre d'Idiomes.

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information