Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Església Parroquial dels Sants Joans
I Edició Universitat Estacional de Cullera (21 d'octubre)

Cullera forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la I EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT ESTACIONAL DE CULLERA, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València i Caixa Popular.

L'eix d'aquesta edició és Patrimoni i Turisme com a motors de l'economia a Cullera i la seua comarca. La diversificació turística com a estratègia clau per a la reactivació de destinacions consolidades del litoral és, més que una opció, una necessitat, i Cullera no és l'excepció. Més enllà d'un turisme de caràcter estacional, com és el de sol i platja ja bastant afermat en la destinació, Cullera té una història que mereix ser contada i un ric patrimoni històric tant material com immaterial. El diagnòstic i recuperació d'aquests recursos innats i singulars permet desenvolupar productes turístics susceptibles d'articular-se com a nous productes amb capacitat desestacionalitzadora i diversificadora.

En aquest sentit, per a la reinvenció de les destinacions és important la reflexió i debat entre tots els grups involucrats: ens públics, universitat, residents, empresaris, associacions, estudiants, etc. La UEC sorgeix amb l'objectiu de fomentar l'espai per a aquest necessari debat, de manera que puga ser un fòrum obert a la participació i posada en escena d'iniciatives que des de diferents àmbits s'estan realitzant amb la finalitat de posar en valor aquest llegat, compartir-ho i sensibilitzar a la ciutadania.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessari una inscripció prèvia, que és totalment gratuïta, a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Es pot assistir a la jornada de manera presencial (CLIC ACÍ PER ASSISTIR); o de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (CLIC ACÍ PER VEURE-LA EN STREAMING). A més, totes les persones matriculades obtindran un certificat d'assistència.

 

ScheduleFrom 8 october 2020 to 21 october 2020. Every day at 16:00 to 13:00.

 
 
Place

Auditori Municipal. Plaça de la Verge, 16 (Cullera)

 
Organized by

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Cullera

Diputació de València

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information