Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

l'Eliana
Universitat Estacional Tardor de l'Eliana. Smart Cities: tecnologia i ciutadania

Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 3a edició de la Universitat Estacional de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament de l’Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular.

La tecnologia ens envolta i està present en cada vegada un major número de les activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les

persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps.

Una ciutat intel·ligent és un sistema de persones interactuant amb i mitjançant fluxos d'energia, materials i serveis per a promoure el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l'ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de tecnologies de la

informació i de la comunicació per a la gestió urbana

transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

Cada població ha d'aplicar un enfocament Smart adequat a les seues característiques, centrat en el benefici de les persones i no en la tecnologia per si mateixa.

La tercera edició de la Universitat Estacional de l'Eliana, impulsada per la Universitat de València, abordarà diversos aspectes del desenvolupament i estat actual de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania.

NECESSARIA INSCRIPCIÓ [http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=55718&lang=ca]

assistència presencial i online [mediauniweb.uv.es/universitatestacional]

 

Date 22 october 2020 at 17:31 to 20:30. Thursday.

 
 
Place

Centre Cultural de l'Eliana

 
Organized by

Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular..

http://projeccio.uv.es

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information