University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

La mostra pictòrica inspirada en la riquesa botànica de la Ribera, de l'artista plàstic i professor de Botànica a la Universitat de València Gerardo Stübing, es presenta en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia el dijous 23 de setembre, a les 18:30 hores.
Esta mostra pretén reflectir la importància que va adquirir el cultiu de la morera en el món rural valencià en el període comprés entre els segles XV i XX, així com l'extraordinari desenvolupament que va experimentar la producció de teixits de seda a la ciutat de València, culminant en el període d'esplendor que es va produir en el segle XVIII.
Esta mostra pretén acostar als ciutadans i ciutadanes al coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.
A través de 30 panells expositius elaborats per una vintena d'investigadors de la Facultat de Geografia i Història, la Universitat de València ha volgut sumar-se a la commemoració i revisió de la Germania Valenciana (1519-1522).
El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, amb la col.laboració del Departament d’Història de l’Art de la Facultat de Geografia i Història i el recolzament de Caixa Popular, presenta l’exposició “Patrimoni Artístic Valencià” que pretén mostrar als ciutadans i ciutadanes la riquesa i diversitat dels béns històric artístics dels que gaudeix la societat valenciana.