Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Exposició "Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats"

L'exposició s'ha plantejat de forma integral des del punt de vista territorial i disciplinar. Els 20 panells que la componen s'articulen entorn de 3 eixos: una fase d'identificació dels paisatges valuosos, una segona funció de catalogació i elaboració de producte turístic i, finalment, una altra fase de comercialització a través de l'estratègia turística territorial.

L'exposició ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’ aborda la gestió del paisatge i el seu ús, l'estratègia turística territorial de la Comunitat Valenciana o la relació entre paisatge i turisme. A més, es repassa la varietat paisatgística del territori valencià, des dels paisatges de muntanya o forestals fins als litorals, passant pels històrics, habitats o industrials.

Aquesta exposició està organitzada per l'Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València en el marc del Conveni de Col·laboració subscrit per ambdues entitats en 2016 per al foment de la recerca i la innovació en el sector turístic valencià.

 
DATA MUNICIPI LLOC
6 de desembre de 2016 a 29 de gener de 2017 Requena Museu Municipal
14 de desembre de 2016 València​ Centre de Turisme (CdT)

 

 

Date: From 13 de december de 2016 to 1 de december de 2017.

Place Diversos municipis.

Organized by Universitat de València i Agència Valenciana del Turisme.

Images: