Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

El programa Unisocietat continuarà en octubre en les seues dotze seus

  • Office of the Vice-Principal Sustainability, Cooperation and Healthy Life
  • July 26th, 2018
Image de la noticia

El curs 2018-2019 el programa formatiu amb dimensió territorial de la Universitat de València estarà actiu en dotze municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l’Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria. Unisocietat comptarà el pròxim any acadèmic amb uns mil set-cents inscrits i la participació de dos-cents cinquanta membres del professorat de la Universitat.

El curs d’Unisocietat 2018-2019 començarà a principis d’octubre. En l’actualitat aquest programa universitari compta amb la participació de més de dos-cents cinquanta professors de la Universitat de València i acumula una matrícula que va superar els mil cinc-cents estudiants durant el curs 2017-2018. Es preveu que el pròxim curs, amb la incorporació de les seus de Riba-roja de Túria i Bétera, la matrícula asolisca els mil set-cents alumnes. A més de les assignatures troncals que s’imparteixen en les 120 hores lectives anuals, Unisocietat es completa amb conferències mensuals d’accés lliure al públic en general, com també amb excursions i activitats complementàries que permeten conéixer i comprendre el territori valencià.

El cicle de conferències d’Unisocietat també començarà en octubre i continuarà al llarg del curs amb conferències mensuals en la dotzena de seus. No és requisit indispensable estar matriculat en Unisocietat per a gaudir del cicle de ponències, ja que estan obertes al públic general. El cicle és un avanç del que els alumnes d’Unisocietat gaudiran al llarg del curs, una forma de contribuir a la formació de la societat valenciana i animar la ciutadania a sumar-se a aquest programa formatiu territorial. Aquestes xarrades pluridisciplinàries impartides per docents de la Universitat són una mostra de l’àmplia varietat de disciplines i àrees científiques que engloba la Universitat de València

Jorge Hermosilla, vicerector de Projecció Territorial i Societat, ha destacat com en els últims anys la Universitat de València ha establit “una xarxa de seus estables al territori valencià, en l’àrea d'influència de la Universitat, gràcies a una estratègia territorial determinada des de la institució i a la implicació de les entitats locals, així com del personal tècnic tant dels ajuntaments com de la Universitat”. Unisocietat és fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i els dotze ajuntaments que acullen el programa. Compta amb el patrocini de Caixa Popular (en deu seus), Caixa Ontinyent (a la capital de la Vall d’Albaida) i Banc Santander (a Gandia).

Links: