Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Els alumnes d´Unisocietat es reuneixen a Gandia aquest divendres

  • Office of the Vice-Principal Sustainability, Cooperation and Healthy Life
  • May 3rd, 2018
Els alumnes d´Unisocietat es reuneixen a Gandia aquest divendres

Amb motiu del desé aniversari del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, aquest divendres, 4 de maig, es reuniran a la capital de la Safor els alumnes més veterans del programa Unisocietat. L’acte, que tindrà lloc al Teatre Serrano, estarà presidit pel vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el president de la Diputació, Jorge Rodríguez.

Vora 300 persones procedents de les 10 seus actuals d´Unisocietat es donaran cita demà a Gandia per a participar en aquest acte. Després de la recepció institucional, en la que participaran els principals representants de les institucions implicades en el projecte, els assistents escoltaran la conferència del neuròleg José Miguel Láinez que porta per títol ¿Cómo mantener joven nuestro cerebro?. Láinez és cap de servei de Neurologia de l´Hospital Clínic Universitari de València i professor de la Universitat de València, a més de vicepresident primer i vocal de l’àrea de Relacions Institucionals de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN).

Després de la part més acadèmica, els alumnes visitaran els edificis més emblemàtics de Gandia. D´aquesta manera podran vore el Palau Ducal, la Col·legiata, l´Ajuntament o el Museu de Santa Clara. A més, aprofitaran la seua estada a la capital de la Safor per a visitar l´exposició ´Memòria de la modernitat´, que reuneix el fons artístic de la Diputació de València i que, actualment i fins l´agost, es troba a la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós.

El dia acabarà amb un dinar de germanor en el que els alumnes de les distintes seus aprofitaran per a realitzar un intercanvi de parers i d´experiències.

Actualment, el programa Unisocietat s’imparteix actualment a 10 localitats valencianes: Cullera, Ontinyent, Quart de Poblet, Requena, l’Eliana, Massamagrell, Paterna, Alzira, Benetússer i Gandia i té una matrícula de més de 1.500 estudiants. Es tracta d’un programa, impulsat des del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, dirigit a persones majors de 30 anys i en el qual es troba inclosa la Universitat dels Majors de Gandia. La idea central del programa és fomentar la formació al llarg de la vida.