Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Es gradua la promoció 2015-2018 d’Unisocietat i s’obrin les inscripcions per al pròxim curs

  • Office of the Vice-Principal Sustainability, Cooperation and Healthy Life
  • June 29th, 2018
Graduació dels alumnes d'UNISOCIETAT de Massamagrell
Graduació dels alumnes d’Unisocietat de Massamagrell.

El curs 2018-2019 el programa formatiu i territorial de la Universitat de València estarà actiu en dotze municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l’Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria. Unisocietat comptarà el pròxim any acadèmic amb uns mil set-cents estudiants i la participació de més de dos-cents cinquanta professors de la Universitat.

Els actes de graduació s’han succeït durant el mes de juny a les seus d’Unisocietat on els alumnes han finalitzat el cicle de tres anys. A Ontinyent van celebrar el seu acte de graduació el dimarts 26 de juny al Teatre Echegaray. El 25 de juny va ser la graduació de la seu de Cullera, que va tenir lloc en el Consistori d'aquest municipi de la Ribera Baixa. El 21 de juny va ser la graduació dels alumnes de l’Eliana al Centre Sociocultural. La cerimònia de lliurament de diplomes i beques a Requena es va efectuar el dimarts 20 en l’ajuntament. En el cas de la seu de Gandia, la gala va ser el 14 de juny al Teatre Serrano. Per la seua banda, la graduació dels alumnes de Massamagrell es va celebrar el dijous 12 al saló de plens de l’ajuntament. L’estudiantat de Paterna es va graduar el 18 de maig a l’ajuntament.

El curs d’Unisocietat 2018-2019 començarà a principis d’octubre. El període per a formalitzar la preinscripció ja s’ha obert en les dotze seus. Els interessats a rebre les classes a Bétera poden realitzar la preinscripció fins al 29 de juny a l’ajuntament de la localitat; a l’Eliana poden fer-ho fins al dia 9 de juliol, al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes; a Cullera, fins al 15 de juliol a la Casa de Cultura; a Massamagrell i a Riba-roja, fins al 20 de juliol al Centre Cultural i a l’ajuntament, respectivament; a Paterna, fins al 23 del mateix mes a l’ajuntament; als ajuntaments de Benetússer i Requena es pot formalitzar la inscripció fins al 25 de juliol; a Alzira i Quart de Poblet, fins al 27, també en els seus respectius ajuntaments; i a Gandia, fins al 31 de juliol al Centre Internacional de Gandia de la Universitat. Otinyent obrirà el període d’inscripció del 2 al 13 de juliol en el seu campus universitari.

En l’actualitat Unisocietat compta amb la participació de més de dos-cents cinquanta professors de la Universitat de València i acumula una matrícula que va superar els mil cinc-cents estudiants durant el curs 2017-2018; es preveu que el pròxim curs, amb la incorporació de les seus de Riba-roja de Túria i Bétera, la matrícula arribe als mil set-cents alumnes. A més de les assignatures troncals que s’imparteixen en les 120 hores lectives anuals, Unisocietat es completa amb conferències mensuals d’accés lliure al públic en general, com també amb excursions i activitats complementàries que permeten conéixer el territori valencià.

Jorge Hermosilla, vicerector de Projecció Territorial i Societat, ha destacat que en els últims anys la Universitat de València ha establit “una xarxa de seus estables al territori valencià, en l’àrea de la seua influència, gràcies a una estratègia territorial determinada des de la institució i a la implicació de les entitats locals, així com del personal tècnic tant dels ajuntaments com de la Universitat”. Unisocietat és fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i els dotze ajuntaments que acullen aquest programa. Compta amb el patrocini de Caixa Popular (en deu seus), Caixa Ontinyent (a la capital de la Vall d’Albaida) i Banc Santander (a Gandia).