Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Control Intern Logo del portal

Personal de l'OCI visita al Centres, Serveis i Instituts Universitaris per a realitzar l'Auditoria de Regularitat 2018 (pressupost executat 2017)

  • 27 de juny de 2018
es veu una dona sentada davant d'un ordinador trabajando en una oficina

El Període de visites va començar el 7 de maig de 2018

En les nostres visites a les unitats estructurals d'aquesta Universitat, a més a més del control de les despeses farem la comprovació de les dades que consten en l'inventari de béns de la Universitat, seleccionant una sèrie d'unitats, que varien cada any, i per a cadascuna d'elles un tipus distint de béns objecte de comprovació.

L’Auditoria de Regularitat, que s’ha de realitzar sobre una mostra representativa de despeses, seguint el nostre enfocament tradicional, hem seleccionat una sèrie de centres/instituts/serveis, etc., que han estat elegits en un mostreig preconcebut, d’acord amb una sèrie de criteris variats (geogràfic, volum pressupostari, tipologia…). Una vegada escollides aquestes unitats, el mostreig que dóna lloc a les despeses objecte de auditoria és de tipus aleatori.

En cadascun dels exercicis, lògicament, anem variant les unitats seleccionades, de manera que l’auditoria de despeses arribe a totes en un termini raonable.

Llista d'enllaços: