Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

Taller sobre testing i integració contínua de programari

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat al testing i a la integració contínua de programari, que se celebrarà entre les 12 i les 17 h del pròxim dijous 5 de desembre en l'aula 1.0.1 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El ponent d'aquesta activitat serà Alejo López, que actualment exerceix com a Consultor Sènior en Capgemini i que compta amb més de 18 anys de carrera professional. Es tracta d'un taller de quatre hores de durada repartides en dues sessions. La primera sessió, que serà a les 12 h i tindrà una durada de dues hores, se centra a entendre en què consisteix la integració contínua de programari, mitjançant l'ús de proves de programari automatitzades, i com es duu a terme aquest procés en Capgemini. La segona sessió, que serà a les 15 h i també durarà dues hores, se centra a realitzar diverses pràctiques sobre els continguts presentats en la primera part.

Els continguts que es tractaran en el taller inclouen introducció al testing, revisió dels tipus de test, enfocaments, bones pràctiques, metodologies i eines i introducció a DevOps mitjançant integració contínua.

La Càtedra CAPGEMINI-UV està dedicada a activitats formatives, culturals, d’investigació i d'extensió universitària com ara xerrades, conferències i beques orientades cap al coneixement i la difusió permanent d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del programari. Així mateix, té com a objectiu establir un vincle al llarg del temps que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.

 

Data 5 de desembre de 2019 de 12:00 a 17:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

ETSE

 
Organitza

Càtedra CAPGEMINI-UV.

 

Contacta capgeminiuv@uv.es

 
Més informació