Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

Cancel·lada la XXI Trobada de la Xarxa Iberoamericana MOTIVA

  • 9 de març de 2020
Image de la noticia

Els pròxims dies 16 i 17 de març se celebrarà en Mar del Plata (Argentina) la XXI edició de la Trobada de la Xarxa MOTIVA, de la qual forma part la Universitat de València. Aquest esdeveniment portarà per títol “Emprenedories col·lectives: aprenentatge i experiència de la diversitat”.

El tema central d'aquesta trobada és l'estudi i comprensió de les relacions associatives i col·laboratives per al desenvolupament d'emprenedories, així com les relacions de les universitats i altres institucions en l'ecosistema emprenedor. A partir de les ponències presentades sobre treballs de recerca, experiències i pràctiques, es proposa compartir les mateixes a través de la seua exposició i participació en sessions de debat, agrupant autores i autors segons eixos temàtics, que contribuïsquen a la construcció col·lectiva de sabers i la proposta de noves línies d'acció.

L'esdeveniment se celebrarà en els salons de la seu del Consell Professional de Ciències Econòmiques de la Universidad Nacional de Mar del Plata (Argentina), els dies 16 i 17 de març. En la trobada participa la Xarxa MOTIVA de creació d'empreses i emprenedoria, de la qual forma part la Universitat de València.

ACTUALITZACIÓ: El dissabte 7 de març 2020 a l'Argentina el Ministeri d'Educació va emetre la resolució 2020-82-APN-EM respecte a les mesures preventives en els establiments educatius incloent la universitat. En funció a això en el dia de la data les autoritats de la Universitat han decidit suspendre la XXI trobada anual de la Xarxa Motiva.

Preguem sàpien comprendre i disculpar els inconvenients que poguera ocasionar. Assumim la nostra responsabilitat per la salut i la seguretat dels nostres convidats i la nostra comunitat enfront de les recomanacions sanitàries disposades pel govern nacional.

En breu es brindarà més informació.