Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries tanca amb èxit les jornades sobre transformació digital i economia col·laborativa

  • 11 de novembre de 2019
Image de la noticia

El passat 8 de novembre es van tancar amb èxit les jornades internacionals “Transformació digital i Economia col·laborativa: oportunitats per a l’Emprenedoria social en l’àmbit local”, organitzades pel projecte d’investigació DIGISOST de la Universitat de València, en col·laboració amb la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i l’Aula d’Emprenedoria en Economia social i sostenible (Empresocial).

L’última jornada d’aquest esdeveniment es va encetar amb una sessió sobre usos innovadors en l’àmbit de l’habitatge. Partint d'una ponència general en la qual s'analitzaren les polítiques públiques en matèria de turisme de plataforma i cohousing, la sessió es completà amb taules de debat dedicades a ambdós temes.

Les jornades, que se celebraren en la Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat de la Universitat de València, van ser clausurades per la Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Teresa García, i pel president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Emili Villaescusa.