Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú entrega el seu premi al millor treball de fi de grau

  • 18 de juliol de 2019
La Càtedra d’Economia del Bé Comú entrega el seu premi al millor treball de fi de grau

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es resol la III edició dels Premis de la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València al millor Treball de Fi de Grau relacionat amb l’Economia del Bé Comú.

La Comissió d'Avaluació ha resolt atorgar el premi al millor TFG 2019 a Marina Aragonés Bosch, del grau en Ciències Polítiques i de l’Administració de la Facultat de Dret de la UV, pel seu treball titulat “L’Economia del Bé Comú. Mesures de foment i promoció de les Empreses del Bé Comú”.

El principal objectiu de la càtedra és el de difondre els principis i valors de l'EBC, prevalent l'interés general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. A través del debat, la discussió, la recerca i la formació es pretén oferir una visió crítica de l'economia, oferint alternatives sostenibles (econòmiques, socials i ecològiques) als problemes de la societat valenciana. També es potenciarà la constitució i el desenvolupament de les organitzacions de l'EBC, apostant per empreses socialment responsables i ètiques, especialment per les cooperatives i altres organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

Més informació a l’enllaç.