Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

La Càtedra InnovatiOnt participa en la IX edició de la Universitat de Tardor d’Ontinyent

  • 16 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El dia 17 d'octubre, dins de la Universitat de Tardor d’Ontinyent, tindrà lloc en l'Aula Magna del Campus d’Ontinyent el Seminari d'Economia dedicat a la Innovació, en el qual participarà la Càtedra Universitària Ajuntament d'Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents (InnovatiOnt) de la Universitat de València.

La Universitat de València presenta la novena edició, entre els dies 14 i 18 d’octubre, de la Universitat de Tardor d’Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la mateixa universitat, l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Càtedra InnovatiOnt i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.

La UTO constitueix una acció acadèmica del Campus d’Ontinyent a la ciutat i la seua comarca, la Vall d’Albaida. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

Aquestes jornades volen ser un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim durant tota una setmana. Al llarg de distints mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, es realitzaran distintes accions que complementen la formació acadèmica reglada i la formació al llarg de la vida, que ofereix el programa del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat: Unisocietat.

Per altra banda, el lema d’aquest any (Talent, Innovació i Territori) vol fer referència a la importància del talent de les persones, les institucions i els col·lectius com a motor d’innovació que ajuda a conformar i vertebrar un territori com el nostre. Per això, la UTO és una oportunitat única per a realitzar una reflexió de la mà de professionals qualificats al voltant d’aquests temes.

La participació de la Càtedra InnovatiOnt començarà el dia 17 d’11.15 a 12.00, quan farà una presentació de les seues activitats i es procedirà al lliurament dels Premis InnovatiOnt 2019 a l'excel·lència dels Treballs de Fi de Grau.

El programa complet de la Universitat de Tardor d'Ontinyent es pot consultar ací.