Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

La Càtedra Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV organitza un seminari sobre ètica i intel·ligència artificial impartit pel professor Paolo Benanti

  • 18 de gener de 2019
Image de la noticia

La Càtedra Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV de la Universitat de València, en col·laboració amb la Unitat de Protecció de Dades de la Universitat d'Alcalá, organitza un seminari sobre ètica i intel·ligència artificial que impartirà el professor de la Universitat Pontifícia Gregoriana de Roma Paolo Benanti, expert en ètica en les tecnologies de la informació i en l'impacte de l'ètica en la intel·ligència artificial. L'esdeveniment tindrà lloc el 21 de gener, de 10.30 a 12.30 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alcalá.

L'ètica de la intel·ligència artificial i el seu impacte en els drets fonamentals constitueix un dels camps nuclears per a la reflexió jurídica i tecnològica en l'actualitat. L'anomenada transformació digital ha d'abordar-se des d'un enfocament basat en la garantia dels drets fonamentals de les persones.

El Seminari, la presentació del qual serà realitzada pel Degà de la Facultat de Dret José E. Bustos Pueche, ha sigut coordinat per professors de Dret Constitucional de la Universitat d'Alcalá i la Universitat de València. La responsable de la Unitat de Protecció de Dades de la Universitat d'Alcalá Mónica Arenas Ramiro i el Director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV de la Universitat de València Ricard Martínez coordinaran aquest esdeveniment.

Més informació sobre el ponent en aquest enllaç.