Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

Més de 150 docents dels tres campus de la Universitat de València participaran en el programa MOTIVEM

  • 11 de març de 2020
Image de la noticia

151 docents i 245 equips. Aquestes són les xifres provisionals que llança la nova edició de MOTIVEM després del tancament d'inscripció d'equips participants. L'alumnat té de termini fins a l'1 d'abril per a presentar les seues idees al professorat coordinador. Posteriorment, després de la seua revisió i comprovació, serà quan es coneixeran les xifres definitives d'aquesta convocatòria.

Un any més, es confirma la participació de tots els centres de la Universitat en aquesta nova edició de MOTIVEM. Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora, i de l'Obra Social La Caixa. MOTIVEM premia les idees generades conjuntament per estudiants de la Universitat i pel professorat que coordina els equips.

Aquesta edició de MOTIVEM augmenta el seu nombre de premis i contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, i Enginyeria. A més, concediran 15 accèssits. Així, passaran a ser 20 els projectes finalistes.