Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

Publicada en el DOGV la convocatòria del concurs per assistir al programa formatiu Berkeley Startup Bootcamp que se celebrarà en Torí en juliol de 2018

  • 30 de novembre de 2017
csc 2018

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha fet pública la resolució del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València per la qual es donen a conéixer les bases de la convocatòria per a participar en el campus internacional d’estiu Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp, que tindrà lloc en el mes de juliol de 2018.

Després de l’èxit de les convocatòries anteriors, l’edició de 2018 d’aquest Campus Internacional d’Emprenedoria i Innovació torna a tindre l’objectiu d’oferir als estudiants de la Universitat de València la possibilitat de participar en una trobada destinada a fomentar activitats específiques que donen impuls al talent i l’esperit emprenedor. Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa California-Spain Campus de la UV, el projecte que forma part de l’estratègia d’internacionalització de les activitats de la Universitat amb prestigioses universitats dels Estats Units, en aquest cas la University of California at Berkeley.

Podran participar en aquest campus els estudiants que estiguen matriculats en el curs 2017-18 en qualsevol titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, i que a més acrediten un nivell mínim de B2 d’anglés. De les sol·licituds rebudes, se seleccionarà a sis participants que rebran una ajuda per a la realització d’una estada en el Berkeley Startup Bootcamp, que se celebrarà en Torí (Itàlia) del 8 al 27 de juliol de 2018.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 15 de gener de 2018. Es pot consultar la resolució del DOGV en aquest enllaç.

Llista d'enllaços: