University of Valencia logo Logo del portal

  • Spot Ontinyent FdE
Graduació Ade Ontinyent

Els estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses celebraran el seu acte de Graduació divendres que ve 14 de juny a les 18.00 hores en el Teatre Echegaray d’Ontinyent.

En la mateixa Cerimònia es graduaran també els estudiants que cursen en aquest campus els títols de Grau en Maestre/a en Educació Infantil i Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

En l'acte intervindran Mª Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València; Jorge Rodríguez, Alcalde d'Ontinyent; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia; Pedro Pérez Soriano, Vicedegà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; i Begoña Gómez, Vicedegana de la Facultat de Magisteri.

La cerimònia comptarà a més amb la participació dels padrins de les promocions que es graduen, els qui dirigiran unes paraules als assistents. Per part de la Facultat d’Economia, el professor Francisco Morillas actuarà com a padrí dels estudiants del Grau en ADE, mentre que els professors Pedro Pérez i Carmen Agulló i Jose Cantó, han sigut els padrins triats per part dels estudiants del Grau en Maestre/a en Educació Infantil i del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

Després de l'acte de lliurament de diplomes als estudiants graduats, l'esdeveniment continuarà amb la intervenció dels representants dels estudiants dels tres graus, per a concloure amb les intervencions de l'Alcalde d'Ontinyent i de la Rectora de la Universitat de València.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy