University of Valencia logo Logo del portal

  • Spot Ontinyent FdE

Els dies 20 i 21 de febrer la Facultat ha acollit a més de 50 empreses, associacions i institucions que comparteixen l'objectiu comú d'apostar pel talent. Les persones són la clau de la competitivitat, com així entenen els participants en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, de manera que estrényer llaços és la més rendible inversió.

Durant dues jornades, els estudiants han pogut visitar estands i assistir a presentacions i taules redones, coneixent així de primera mà quina demanda el mercat laboral, cap a on orientar les seues competències, com afrontar un procés de selecció, com emprendre i quines ofertes complementàries existeixen per a completar la seua formació i millorar la seua ocupabilitat.

Les empreses, per part seua, han accedit en exclusiva a un coneixement directe de qui formaran part del seu equip en un futur pròxim, capten talent mitjançant ofertes de pràctiques i ocupació, i en definitiva es posicionen en la ment del col·lectiu universitari amb la seua reputació i la seua marca.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy