University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

 • imatge de la noticia

  04/10/21

  Jornada del professorat amb docència al CAmpus d'Ontinyent de la Facultat Infermeria i Podologia

  Aquest matí 04/10 ha tingut lloc al Campus d'Ontinyent, una reunió formativa/informativa del professorat que participa en les titulacions de Grau en Podologia i de Grau en Infermeria. A la Reunió han participat el Degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia Antoni Merelles, els coordinadors de les asignatures i de pràcticums Infermeria i una representació de l’equp directiu del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, així com del àrea de Docència del mateix. Un dels motius d’aquesta reunió ha estat donar a conèixer les característiques especials del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, la seua organització i funcionament i obrir una línia de cooperació constant entre la Universitat de València i el aquest Departament de Salut. El Director del Capus d'Ontinyent, Jose Cantó, els ha donat la benvinguda i els ha ofert la seua col·laboració per a les tasques que es desenvolupen en aquest estudis de grau.

  [Read more]

 • PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN INFERMERIA

  30/09/21

  PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN INFERMERIA

  Característiques de la convocatòria El tema del projecte d’investigació estarà circumscrit a l’àrea de coneixement de la Infermeria en el context geogràfic de d’Ontinyent, la Vall d'Albaida o les Comarques Centrals. En aquesta primera edició es vol prioritzar el fer visible qualsevol aspecte relacionat amb la situació de pandèmia. El premi s’atorga al projecte d’investigació, original i inèdit que permet aprofundir en el coneixement i que puga contribuir a destacar la importància de qualsevol dels aspectes de la Infermeria, tan en l’àmbit de l’Atenció Primària de la Salut, de la Salut Pública o de l’Atenció Especialitzada. A més a més de la qualitat i el rigor científic, es valorarà la viabilitat de la proposta presentada.

  [Read more]

 • PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

  30/09/21

  PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

  Característiques de la convocatòria. El tema del projecte d’investigació estarà circumscrit a l’àmbit de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en el context geogràfic de d’Ontinyent, la Vall d'Albaida o les Comarques Centrals. En aquesta primera edició es vol prioritzar el fer visible qualsevol aspecte relacionat amb la situació de pandèmia. El premi s’atorga al projecte d’investigació, original i inèdit que permet aprofundir en el coneixement i que puga contribuir a destacar la importància de qualsevol dels aspectes de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en la situació d’emergència sanitària viscuda. A més a més de la qualitat i el rigor científic, es Valorarà la viabilitat de la proposta presentada.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  24/09/21

  Conferències del Grupo de Investigación en Biomecánica Deportiva (GIBD)

  El dimecres, dia 29 de setembre, contarem amb la visita de 2 investigadors de la Universität Mainz que eimpartiran dues conferències.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  23/09/21

  El Campus d’Ontinyent acollirà al curs 2022/23 el nou Màster en Psicologia General Sanitària

  Representants de la Universitat de València i la Fundació Universitària Campus Ontinyent s’han reunit aquest dimarts 21 de setembre a Ontinyent per tal d’avançar en les gestions de implantació del nou Màster de Psicologia General Sanitària al CAmpus de la Universitat de València a Ontinyent.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  15/09/21

  EL CENTRE D’IDIOMES DE LA UV ARRIBA AL CAMPUS D’ONTINYENT

  El Campus d’Ontinyent acull enguany per primera vegada cursos d'anglés i valencià del Centre d'Idiomes de la Universitat de València. Oberts a tots els públics, els universitaris podran beneficiar-se d'importants descomptes

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  12/09/21

  Inici de curs 2021 - 2022!

  El Campus d'Ontinyent us desitja un bon inici de curs 2021 - 2022!!!

 • tancat per vacances de l'1 al 31 d'agost

  03/08/21

  Vacances 2021

  El Campus d'Ontinyent de la Universitat de València romandrà tancat per vacances de l'1 al 31 d'agost. Tornem l'1 de setembre en horari d'atenció al públic de 9 a 14h. BON ESTIU!

 • imatge de la noticia

  21/07/21

  Reunió de la Junta de Centre de la FCAFE a Ontinyent.

  Rebem al nostre Campus d’Ontinyent la reunió de la Junta de Centre de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  25/06/21

  El projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus a Ontinyent

  Tornarem a gaudir del projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus en la seua novena edició. Amb la representació de l'obra teatral "El viatge impossible"

  [Read more]