University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

EL CENTRE D’IDIOMES DE LA UV ARRIBA AL CAMPUS D’ONTINYENT

  • September 15th, 2021
Image de la noticia

El Campus d’Ontinyent acull enguany per primera vegada cursos d'anglés i valencià del Centre d'Idiomes de la Universitat de València. Oberts a tots els públics, els universitaris podran beneficiar-se d'importants descomptes

EL CENTRE D’IDIOMES DE LA UV ARRIBA AL CAMPUS D’ONTINYENT

MATRICULA

València, 14 de setembre de 2021.- Durant el curs acadèmic 2021-2022, el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València acollirà en les seues instal·lacions una variada oferta de cursos d'anglés i valencià oberta a tots els públics. Gràcies a la col·laboració establida per primera vegada en la seua història amb el Centre d'Idiomes de la Universitat de València, el Campus d’Ontinyent realitza una decidida aposta per la internacionalització i el plurilingüisme a les seues aules.

 

ANGLÉS

Aquesta col·laboració es traduirà en cursos d'anglés de 90 hores, d'octubre de 2021 a maig de 2022, en horari de matí (de 12.00 a 14.00h.) per al nivell B2; i en horari de vesprada (de 16.00 a 18.00h.) per al nivell B1, en tots dos casos dos dies a la setmana (dimarts i dijous). A més, l'oferta d'ensenyament en anglés inclou també cursos més curts, d'unes 45 hores de duració, d'octubre a maig també, destinats a les persones majors de la UniSocietat. Es tracta de cursos d'anglés pràctic per a viatjar, dissenyats ex professo pels docents del Centre d'Idiomes de la UV, en els quals s'aprendran estructures gramaticals senzilles i vocabulari específic per a accions bàsiques de turisme a l'estranger.

 

VALENCIÀ

Pel que fa a l'ensenyament del valencià, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València impartirà a Ontinyent cursos del nivell C1 dissenyats per a superar les proves de certificació oficial tant de la JQCV, com de la EOI o de la CIEACOVA. Es tracta de cursos de 90 hores de duració, entre octubre de 2021 i maig de 2022, tant en horari de matí com de vesprada (de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00, respectivament) dos dies a la setmana (dilluns i dimecres).

 

A més, s'ha programat també un curs específic de valencià per als nostres majors de la UniSocietat. El seu objectiu és ensenyar a escriure correctament en valencià de manera pràctica, a partir de textos que crearà el mateix estudiant seguint tècniques d'escriptura creativa. Els models textuals que s'utilitzaran correspondran a una selecció de textos de prestigioses obres literàries escrites en valencià.

 

DESCOMPTES PER A ESTUDIANTS UV

Igual que succeeix en la resta de Campus de la Universitat de València, el Servei de Llengües i Política Lingüística subvenciona els cursos d'anglés i valencià per als estudiants del Campus d’Ontinyent. El preu a pagar per estos cursos de 90h. per als estudiants UV és de 330€, quan el preu dels mateixos cursos per al públic en general ascendeix a 522€.

 

En definitiva, la Universitat de València demostra així, una vegada més, el seu compromís amb el desenvolupament local i regional que estableix l'Estratègia de Lisboa. En aquest cas en particular amb la ciutat d’Ontinyent, la comarca de La Vall d'Albaida i els seus territoris veïns, promovent el plurilingüisme i la internacionalització a través d'aquesta nova col·laboració entre aquest Campus universitari i el Centre d'Idiomes de la Universitat.

 

Els cursos tindran lloc a les aules del Campus d’Ontinyent (Av. Comte Torrefiel, 22) i seran impartits per docents de reconegut prestigi del Centre d'Idiomes de la Universitat de València. Tota la informació sobre dates, horaris i preus, en el següent enllaç: https://generals.centreidiomes.es/centre/campusontinyent