University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

Diversitats al Campus d’Ontinyent

  • October 2nd, 2020
Image de la noticia

Ens va visitar de la Iniciativa d'Igualtat en la Diversitat de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent el dia 6 d’octubre per a donar a conéixer els recursos a l’abast de l’estudiantat LGBTI, racialitzat o de diferent origen ètnicocultural així com futurs projectes de Diversitats.

Com cada any, la Universitat de València reinicia la seua activitat amb el començament del nou curs i dona la Benvinguda al seu estudiantat. Des de la iniciativa Diversitats, que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, se sumen al programa d’acollida amb la programació de “Benvinguda diversitat”.

Enguany les especials circumstàncies derivades de la situació generada per la COVID-19 i les mesures preventives han configurat una programació eminentment virtual que inclou, entre altres, les activitats seleccionades en la 1ª edició de la convocatòria d’Ajudes de diversitat. Tallers, concursos, jornades, una mostra de cine i... molt més!

El programa continua amb la difusió d’un vídeo d’informació sobre Diversitats a les sessions d’acollida del nou estudiantat i una visita al Campus d’Ontinyent el dia 6 d’octubre per a donar a conéixer els recursos a l’abast de l’estudiantat LGBTI, racialitzat o de diferent origen ètnicocultural així com futurs projectes de Diversitats.

Més informació:

- Programació de "Benvinguda diversitat": https://ir.uv.es/AWZRQh6
- Vídeo d'informació: https://youtu.be/7ZaA9K8_WH8
- Web de diversitats : https://www.uv.es/diversitats