University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

La Càtedra Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET convoca els premis InnovatiOnt 2019 als millors Treballs de Fi de Grau

  • July 2nd, 2019
InnovatiOnt 2019

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució per la qual es fa efectiva la convocatòria dels premis InnovatiOnt 2019 de la Càtedra Universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents Innovationt de la Universitat de València premiant els treballs de fi de grau relacionats amb qualsevol aspecte referit a la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d'aplicació a l'àrea socioeconòmica d'Ontinyent.

L'objecte d'aquest concurs és reconéixer la qualitat acadèmica i l'impacte del tema tractat en els treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d'aplicació a l'àrea socioeconòmica d'Ontinyent.

La Càtedra Universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents InnovatiOnt és una estructura acadèmica estable destinada a l'estudi, l'aplicació i la divulgació dels processos relacionats amb els territoris intel·ligents, especialment els relacionats amb la innovació, en el context geogràfic d'Ontinyent i el seu entorn, tot en el context de la pretensió de foment de la promoció cultural i social.

Per a poder optar als guardons és necessari ser estudiant o graduat de qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana i haver presentat el treball de final de grau durant el curs acadèmic 2018-19. A més, aquest treball haurà de ser original i inèdit i, en tot cas, representar un avanç dins de l'àmbit del coneixement al qual corresponga.

Es concediran 2 premis de 1.000 euros cadascú. Les sol·licituds es poden presentar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la resolució en el DOGV, i fins a 30 de setembre de 2019.