University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

Els estudiants del Grau d'ADE a Ontinyent (GADE-ONT) de la Facultat d'Economia visiten Forinvest

Dimecres passat 6 de març, estudiants d'ADE a Ontinyent, van visitar Forinvest, el gran esdeveniment d'Economia, Finances, Assegurances i Tecnologia Disruptiva. Els estudiants, acompanyats pel professor Carlos Salvador, han tingut l'oportunitat de submergir-se en les últimes tendències tecnològiques i desafiaments al qual enfronta el món empresarial i financer. Precisament, el lema de Forinvest en aquesta edició ha sigut "Una mirada al futur" i en la seua primera jornada es va donar un enfocament especial a la Intel·ligència Artificial Generativa (IAG) i el seu impacte com a eina transformadora en l'economia, finances, assegurances i l'emprenedoria.

Entre les diferents conferències i ponències, els estudiants van assistir a la conferència inaugural d'Alberto Granados (president de Microsoft Espanya) en què es va emfatitzar com la IAG està transformant la forma en què les empreses operen, des de l'automatització de processos en diferents àrees de les empreses (màrqueting, vendes o jurídic) fins a la presa de decisions basada en dades. Al mateix temps, que els estudiants van escoltar les diferents aplicacions que té la IAG en les empreses com és la seua utilització en l'anàlisi predictiva i la personalització dels serveis. A més, de conéixer la importància que té la ciberseguretat per a protegir les dades i les xarxes en les empreses.

Al llarg de la jornada, els estudiants també van assistir a les diferents ponències dels fòrums de: finances personals, de l'assessor, assegurances i innovació audiovisual. En aquestes ponències els estudiants van escoltar de la mà dels experts, les diferents estratègies d'inversió, regulació en innovació en els productes d'assegurances, així com les últimes tendències en la producció audiovisual i el streaming.

A més, en la zona d'estands, els estudiants van interactuar amb representants de les empreses líders en serveis financers, assessoria fiscal, assegurances i tecnològiques. Aquesta experiència no sols els ha permés ampliar els seus coneixements, sinó també motivar-los a continuar explorant i aprenent en el seu camí en la gestió empresarial i la seua inserció laboral.