University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

Image de la noticia

Administració i Direcció d'Empreses (ADE) és un dels quatre graus universitaris que la Universitat de València imparteix al Campus d'Ontinyent. Amb una matrícula de 150 estudiants distribuïts en quatre cursos, aquesta carrera ha guanyat una gran popularitat, tal com apunta Carlos Salvador, coordinador de ADE a Ontinyent, per la seva gran ocupabilitat i perquè “la majoria de l'estudiantat té l'oportunitat de treballar ací”.
Es tracta d'un grau altament demandat que capacita a l'estudiant per a treballar en qualsevol departament o per a formar la seva pròpia empresa. “L'itinerari de ADE a Ontinyent és el de creació d'empreses. El principal avantatge és la connexió que existeix entre la universitat i les empreses, gràcies al suport de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, que fa possible un acostament universitat-món empresarial”, assegura Salvador.

El Periòdic d'Ontinyent ha recollit testimonis que reforcen la satisfacció de l'alumnat amb aquest grau i amb el Campus d'Ontinyent. Víctor Sanchis, estudiant, afirma que cursar Administració i Direcció d'Empreses a la seva ciutat suposa tot un luxe, no sols perquè estar prop de casa permet estalviar temps, sinó perquè, en les seves pròpies paraules, "en aquestes aules tenim el privilegi de ser prop de 25 alumnes, és com estar en una universitat privada, però amb el prestigi de la Universitat de València".
Tayme Calcedo es va decidir pel Campus d'Ontinyent basant-se en una qüestió estratègica "m'evitava desplaçaments i em permetia conciliar estudis amb la vida familiar". Una elecció motivada per la seva filla que li va recomanar estudiar a Ontinyent per ser un centre amb un ambient acollidor i pròxim amb l'alumnat.

El grau d'Administració i Direcció d'Empreses del Campus de l'Ontinyent ofereix un programa d'estudis d'alta qualitat de la Facultat d'Economia de la Universitat de València impartit per professionals amb una dilatada trajectòria en el camp de la docència i de la recerca. A més, estudiar a Ontinyent suposa una experiència molt enriquidora per a l'alumne, que complementa els seus estudis acadèmics amb activitats de formació i oci impulsades per la Fundació Universitària.

Més informació