University of Valencia logo Logo Faculty of Pharmacy and Food Sciences Logo del portal

Tercera edició del concurs 'Ford Fund Smart Mobility Challenge'

El 21 de desembre s'obri el termini per a inscriure's en la tercera edició de Ford Fund Smart Mobility Challenge, el concurs que premia les millors idees emprenedores relacionades amb la mobilitat sostenible i les ciutats intel·ligents, i que es realitza gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València i Ford España.

 

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València convoca aquests premis amb el patrocini de Ford Fund per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci l'àmbit de la mobilitat intel·ligent i sostenible. Les propostes presentades han de versar, com a mínim, sobre una de les sis temàtiques següents:

  1. Propostes que ajuden a superar obstacles en la mobilitat diària.
  2. Propostes que proporcionen solucions de mobilitat viables més assequibles per a persones que necessiten un millor accés als serveis de salut i comunitaris, així com per a persones amb discapacitat o desfavorides, per a les quals els serveis de transport tradicionals no sempre són adequats.
  3. Propostes que ajuden a millorar i facilitar la mobilitat de persones i béns en les zones urbanes, i proporcionar un accés fàcil als béns i serveis bàsics que tant necessiten.
  4. Propostes que ajuden a garantir la seguretat i el benestar de les persones treballadores (sobretot aquelles el treball dels quals implique desplaçaments, amb o sense vehicles).
  5. Propostes que promoguen estils de vida saludables amb proposicions que puguen implementar-se independentment de l'àmbit d'aplicació (a xicoteta o gran escala) per a la mobilitat activa (per exemple, bicicletes, motocicletes lleugeres, etc.), que unisquen les comunitats locals i ajuden a finançar viatges per a persones de totes les edats i capacitats.
  6. Propostes que ajuden a exercir un paper en la lluita contra la congestió del trànsit, a resoldre els desafiaments de l'espai urbà, la millora de la qualitat de l'aire i la contribució a una vida més ecològica i energèticament eficient; i que connecten comunitats.

Per a participar, és necessari que els equips participants descriguen breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes, que rebran una ajuda de 5.000 € i una ajuda addicional de 7.500 € per al millor dels tres. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

Les persones interessades hauran d'acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, o en el títol propi de la Universitat de València d'Expert universitari en StartUp Management durant el curs 2022/2023.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des del 21  de desembre de 2022 fins al 14 de febrer de 2023, i la inscripció pot realitzar-se mitjançant la web del concurs. Més informació en la web del concurs.

Llista d'enllaços:

 

Date From 23 december 2022 to 14 february 2023. 24h. Every day.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information