University of Valencia logo Logo Faculty of Pharmacy and Food Sciences Logo del portal

Curs emprenedoria-transferència: “Translating Research into Impact: Technology Transfer and Biodesign Principles”

  • November 1st, 2025
Image de la noticia

Dimarts 4 a les 12h comença el curs a la Sala de Juntes “Translating Research into Impact: Technology Transfer and Biodesign Principles” liderat per la doctora Stefania Raimondo.

Este curs té com a objectiu proporcionar a l'alumnat els coneixements fonamentals i les ferramentes pràctiques necessàries per a comprendre el procés de transferència tecnològica, des de la investigació acadèmica fins a la seua aplicació comercial. A través de la metodologia de biodiseny, els estudiants exploraran com identificar necessitats socials, desenrotllar solucions innovadores i recórrer el camí des del descobriment científic fins a la innovació llista per al mercat.

Creiem que és de gran interés per a estudiants principalment de Màster, Doctorat i professorat del centre. En cada sessió, representants de la facultat exposaran casos d'èxit de transferència.
L'enllaç d'inscripció és:

https://forms.gle/ho2a5Q3FWWEkpUBL6

El programa és:

November 4
12:00-14:00 Stefania Raimondo, PhD University of Palermo
Translating Research from our Faculty (case 1):
14:00-14:30 Giuseppe Meca De Caro PhD. Nutrition
and Food Science. University of Valencia
November 5
14:30-16:30 Stefania Raimondo, PhD University of Palermo
Translating Research from our Faculty (case 2):
16:30-17:00 Guadalupe García-Llatas, PhD. Nutrition
and Food Science. University of Valencia
November 6
12:00-14:00 Stefania Raimondo, PhD University of Palermo
Translating Research (case 3):
14:00-14:30 Jose Luis García. Dept. Physiology.
Medicine and Dentistry School. University of Valencia

El curs ha sigut organitzat gràcies a Antonio Marcilla juntament amb FarmaFood Emprén i la Comissió d'Extensió Acadèmica. Agraïm als ponents Guiuseppe Meca, Guadalupe García-Llatas i Jose Luis García.