University of Valencia logo Logo Faculty of Pharmacy and Food Sciences Logo del portal

DIÀLEGS DEL MERCAT "Els mercats com espais de cultura i convivència"

  • November 23rd, 2021
Image de la noticia

Avui, 23 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, l’acte “Diàlegs del Mercat”, títol que dona nom al cicle organitzat per l’Aula de Gastronomia del Vicerectorat de Cultura i l’Observatori Cultural de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquests diàlegs es intercanviar opinions des de diverses òptiques amb participants de diferents àmbits. El periodista Enric Navarro serà l’encarregat de conduir l’acte que es desenvoluparà en un format de converses curtes per tractar el màxim de temes sobre el concepte de mercat, com a espai de comerç de proximitat i tracte personalitzat, referent d’identitat dels nostres productes i lloc de convivència, cultura i oci. Intervindran al mateix Ester Alba Pagan, Vicerectora de Cultura i Esport, Rosa Marín Saez, responsable de l’Aula de Gastronomia, Raúl Abeledo, director de l’Observatori Cultural de la Universitat, Olga Mayoral, subdirectora del Jardí Botànic, Pilar Rueda, del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Eva Máñez, fotoperiodista, Paco Alonso, periodista, Ramón Cabrera, personal shopper de mercats, Ángeles Hernández, de Mercavalència, Michel Resendiz, de La despensa de Frida, Bernd H. Knoller, cuiner, Flor Domingo, peixatera i David Camarasa, agricultor ecològic.

Dins d’aquest cicle hi ha programada una visita a Mercavalencia el día 25 de novembre a les 5 de la matinada amb inscripció prèvia al següent enllaç: https://go.uv.es/lk9QW3G  i el diumenge 28 de novembre, de 11 a 14 hi haurà un Mercat de productes d’horta i degustació instal·lat a la plaça Carles Pau del Jardí Botànic.

A més des de el 17 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022 es pot visitar  l’Exposició de fotografia “MERCATS” de la fotoperiodista Eva Máñez.