
El 8 d'abril al Saló de Graus (13h) tindrà lloc la primera sessió del I Concurs d'emprenedoria i intraemprenedoria saludable i sostenible, amb 1500 euros en premis.
El treball a realitzar per les persones participants consistirà en la presentació i descripció d'una idea innovadora d'emprenedoria i intraprenedoria que done resposta a una necessitat de la societat a través d'hàbits saludables i sostenibles.
La participació podrà ser individual o en equips, formats per un màxim de 5 persones. Es requerirà que almenys un dels membres de l'equip assistisca a la jornada de formació “Emprenedoria i intraprenedoria” associada a este concurs, que se celebrarà el dia 8 d'abril de 2025.
Un total de 1.500 € en premis es repartiran de la manera següent:
- Un primer premi de 750 €.
- Un segon premi de 500 €.
- Un tercer premi de 250 €
La jornada del dia 8 comptarà amb el prof. Jose Miguel Soriano com a exemple d'intraprenedor i amb el professor Salvador Mena com a exemple d'emprenedor. Comptem com a moderador amb el prof. Pedro Carrasco, director d'AgrotecUV i del Parc Científic de la UV. També es donaran les pautes per a la realització de la idea a presentar.
L'enllaç a la publicació en el DOGV del dia 28 de març de la convocatòria del primer concurse Emprenedoria i intraprenedoria en hàbits saludables i sostenibles, dirigit a estudiants oficials de grau, màster i doctorat de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de València del curs 2024-2025, és el següent:
https://dogv.gva.es/es/resultat-dogv?signatura=2025/8165
El document d'inscripció i per a conformar els grups (Annex II) és:
El document per a presentar la idea (Annex III) és:
Els dos documents, com s'explica en la formació del dia 8 d'abril i en la convocatòria oficial, es pujaran en termini a la plataforma entreu.uv.es i la idea es presentarà públicament en una segona sessió previsiblement el 2 de maig.