University of Valencia logo Logo Faculty of Pharmacy and Food Sciences Logo del portal

Programa Entreiguals 2024-2025

  • December 13rd, 2023
Programa Entreiguals 2024-25

La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació posa en marxa, juntament amb el Sedi (Servei d’informació i dinamització de l’estudiant), el programa Entreiguals de mentoria d’estudiants de la Universitat de València.

Vols ser mentora? T’apuntes a ser mentor?

Del 4 al 22 de desembre estarà oberta la inscripció per a ser mentor o mentora Entreiguals, una iniciativa que posa en marxa la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, en coordinació amb el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), per acompanyar estudiants de primer o incoming que començaran a la nostra facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació el proper curs (2024-2025).

Si recordes la teua arribada a la Universitat de València, segur que et ve al cap que hi havia moltes novetats que assimilar i que no coneixies molt bé les oportunitats i serveis que la Universitat posa a l’abast de l’estudiantat. Un mentor o una mentora Entreiguals és un company o una companya de cursos superiors que ja ha passat per eixa situació i que estableix una relació d’ajuda d’igual a igual, amb l’objectiu de facilitar la integració acadèmica, social, personal i institucional del nou estudiantat.

Participar com a mentor o mentora en Entreiguals també aporta beneficis: formar-se i adquirir noves competències en comunicació, motivació i empatia, enriquir la pròpia experiència universitària i tenir la satisfacció d’haver fet que nous companys i companyes comencen amb bon peu a la Universitat.  A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

  • Termini de presentació de sol·licituds: del 4 al 22 de desembre de 2023