University of Valencia logo Logo Faculty of Pharmacy Logo del portal

XI Congrés d'Estudiants de Farmàcia

  • March 8th, 2021
Image de la noticia

Els dies 11 i 12 de març se celebrarà, de manera virtual, el XI Congrés d'Estudiants de Farmàcia amb el lema: “Insistir, resistir i mai desistir”

Enguany se celebrarà la XI edició del Congrés d'Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València. Aquest tindrà lloc entre els dies 11 i 12 de març de 2021 de manera virtual. Això permet l'assistència d'estudiants de tota Espanya, tant de Farmàcia com de branques similars com la Biotecnologia, la Medicina o la Biologia perquè el tema del congrés d'enguany, l'emprenedoria, és de gran interès per a totes.

El congrés girarà al voltant de l'emprenedoria en diferents eixides professionals de farmàcia: oficina de farmàcia, investigació, indústria farmacèutica, etc. demostrant que es pot innovar en totes les àrees del món farmacèutic. Parlarem sobre casos d'èxit i et mostrarem eines molt útils, que es poden extrapolar molt fàcilment a diversos àmbits de la vida, com saber parlar en públic o fer un “elevator pitch” que podràs emprar per a la preparació i defensa del TFG.

Farem com a anys anteriors tallers molt diversos, taules redones, ponències i presentació de comunicacions científiques amb la possibilitat d'optar a guanyar el premi Fundació Hefame (tota la informació sobre les normes en la web: https://avesfa.wixsite.com/website/cefuv).

Comptem amb grans patrocinis com Kern Pharma, Cinfa, Angelini, Genotipia, Hefame, Vectem o FarmaFir.

Amb el lema “Insistir, resistir i mai desistir” que tan bé s'adapta a la situació que estem vivint, us animem a tots a participar en el congrés, ja que és una oportunitat única.

Tota la informació de la inscripció la poseu trobar en les nostres xarxes socials: @xicefuv