University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

Convocatòria 2020 beques individuals Marie Sklodowska-Curie

  • May 6th, 2020
Convocatòria 2020 beques individuals Marie Sklodowska-Curie

S'ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria 2020 MSCA-IF de beques Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea.

La Comissió Europea ha obert, amb data 8 d'abril de 2020, el termini de presentació de propostes de la convocatòria anual de beques individuals Marie Sklodowska-Curie (Individual Fellowships, IF) de mobilitat i formació d'investigadors i investigadores, pertanyent al pilar de Ciència Excel·lent del programa marc europeu de recerca i innovació, Horitzó 2020. El termini de presentació de propostes acaba el dia 9 de setembre de 2020 a les 17.00 h. CET.

La sol·licitud la presenta la institució d'acollida (en el nostre cas, la Universitat de València, amb un professor o una professora que fa la tasca de supervisió), juntament amb l'investigador o investigadora que vol treballar durant un període d'entre 12 i 24 mesos en el si d'un laboratori o grup de recerca de la UV.

Atès que es tracta d'una beca de mobilitat, l'investigador o investigadora no ha d'haver efectuat la seua activitat principal a Espanya durant 12 mesos o més en els 3 anys immediatament anteriors a la data d'acabament del termini de presentació de propostes (9-09-2020), a més de complir amb la definició d'investigador/a experimentat/da: tenir el títol de doctorat, o bé un mínim de quatre anys d'experiència investigadora a temps complet equivalent.

El professor o professora de la UV que tinga un candidat o candidata identificat/da de qualsevol nacionalitat per a demanar una d'aquestes beques sota la seua supervisió, es pot posar en contacte amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional en el correu operuv@uv.es per a preparar la proposta a la Comissió Europea.

D'igual forma, els professors i professores que volen publicar un anunci per a rebre ofertes dels potencials becaris o becàries Marie Sklodowska-Curie que estiguen interessats/des a presentar la seua sol·licitud amb la Universitat de València com a institució d'acollida, poden omplir i enviar-nos el formulari d’expressions d’interès per a la publicació de l’anunci en el portal Euraxess de la Comissió Europea.

La informació completa i presentació de sol·licituds en línia es troba al Portal del Finançament de la Comissió Europea.

 

mciu_proa