University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Envasos de Plàstic

  • September 13rd, 2021
INNOTRANSFER ECONOMIA CIRCULAR: Envasos de Plàstic

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Envasos de Plàstic , es durà a terme el pròxim dia 21 de setembre de 10:00h a 12:30h.

Reptes de l'Economia Circular en Envasos de Plàstic

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa.

El pròxim esdeveniment Innotransfer sobre Reptes de l'Economia Circular en Envasos de Plàstic , es durà a terme el pròxim dia 21 de setembre de 10.00 a 12:30h. El programa i la inscripció es pot realitzar a través del següent enllaç.

Després de finalitzar el webinari, s'obrirà un període de generació i foment del diàleg per a plantejar reptes i solucions entre investigació i empresa, a través de la plataforma Innotransfer, en la qual actuen com a connectors les cinc universitats públiques de la CV, parcs científics, instituts tecnològics de REDIT, empreses i associacions empresarials. Aquest punt de trobada tractarà de ser el detonant de nous projectes d'innovació que contribuïsquen al desenvolupament tecnològic i millora competitiva del territori.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional a uvinnovacio@uv.es