University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

Seminari Educació intercultural en contextos de diversitat. Currículum i experiències.

  • October 30th, 2018
Image de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació acull el seminari "Educació intercultural en contextos de diversitat. Currículum i experiències" el qual tindrà lloc el proper dimecres 31 d'Octubre a les 11h a la Sala de Graus Facultat.

L'Activitat comptarà amb la presència de la Dra. Susan Sanhueza.

L'Activitat, finançada per la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, ha estat organitzada per la Unitat d'Investigació en Política de l'Educació(UINPE) i el Grup d'Investigació "Polítiques d'Interculturalitat i Societat" (POLISOC).

La ponent convidada és Doctora en Investigació Educativa per la Universitat d'Alacant. L'any 2011 va obtenir premi extraordinari de tesi doctoral per la seua investigació titulada "La sensibilitat intercultural en l'alumnat d'educació primària i secundària de la província d'Alacant"; finançada per una beca Santander a través de l'Oficina de Relacions internacionals de la Universitat d'Alacant, per a Estudiants de Llatinoamèrica. És professora de la Universitat Catòlica del Maule a Xile, a l'àrea de MIDE. Va fundar un Centre d'Estudis Migratoris i va dirigir, fins abans de venir-se a València, un programa de Doctorat en Educació (acreditat per la Comissió Nacional d'Acreditació de Xile). Ha dirigit diversos projectes R + D en matèria de migració i educació intercultural i projectes de Cooperació Internacional amb els EUA, Mèxic, Espanya, Brasil i Nova Zelanda. Ha publicat diversos articles i capítols de llibre en la línia de la competència comunicativa intercultural. Actualment és professora visitant de la UV, al Departament de Treball Social.

El seminari serà d'accés públic fins a completar l'aforament de la sala.

Juan Manuel Fernández Soria.

Professor Catedràtic del Dpt. d'Educació

Comparada i Història de l'Educació