University of Valencia logo Logo Physical Chemistry Department Logo del portal

L'art de la fuga

  • June 14th, 2022
Image de la noticia

Daniel Tordera, professor del departament, publica la seua primera novel·la “L'art de la fuga”

Sembla que per al nostre professor Daniel Tordera hi ha vida més enllà de la química, com demostra amb la recent publicació de la seua novel·la “L'art de la fuga”.

 

Daniel va ser finalista del Premi Planeta amb aquest thriller psicològic en el qual el protagonista despertarà presoner en una habitació estranya al costat d'altres persones. Prompte descobrirà la identitat dels seus acompanyants i l'horrorosa veritat que s'amaga entre aqueixes parets. Els presoners tractaran de trobar la manera d'eixir, moguts per la generositat, l'amor o l'egoisme, al mateix temps que s'enfronten als fantasmes del seu passat. Transcendint les premisses clàssiques del gènere del suspens, la novel·la aborda els temes camusians per excel·lència: per què val la pena continuar vivint? i què fa que la persona continue lluitant i li trobe un sentit a la seua existència, malgrat la pèrdua, del dolor i del desamor? Tot això amanit per una forta crítica social al sistema econòmic actual i desenvolupat a un ritme frenètic.

 

La novel·la es pot adquirir en els punts habituals de venda: llibreries de barri, Amazon, Fnac, casa del llibre… o contactant directament a l'autor.