UVsportsUniversitat de València Logo del portal

CAMPUS DE TARONGERS

Temporada 2023-2024

Campionat de Futbol 7 de la Universitat de València

 Document per ajornar partits

 

Inscripció d’equips:

Del 19 de setembre al 22 d’octubre de 2023.

Inscripció de participants:

A partir del 19 de setembre 2023.

     *Un jugador no podrà formar part més que d'un equip de la mateixa lliga.

Procediment d´inscripció

Inici de la competició:

A partir de 1a setmana de novembre de 2023.

 

Dia

Grupo

Hora d’inici dels partits

Equips per grup (màx.)

Dilluns

A

18:00 i 19:00

6

Dilluns

B

19:00 i 20:00

6

Dimarts

C

11:30 i 12:30

6

Dimarts

D

12:30 i 13:30

6

Dimarts

E

16:00 i 17:00

6

Dimarts

F

18:00 i 19:00

6

Dimecres

G

11:00 i 12:00

6

Dimecres

H

12:00 i 13:00

6

Dimecres

I

16:00 i 17:00

6

Dimecres

J

17:00 i 18:00

6

Dijous

K

14:00 i 15:00

6

Dijous

L

15:00 i 16:00

6

Dijous

M

17:00 i 18:00

6

Dijous

N

18:00 i 19:00

5

Dijous

O

19:00 i 20:00

6

 

Els equips han d’escollir l’horari de joc i, en funció d’aquesta elecció, es formaran els grups per a la primera fase. En el cas que els grups queden descompensats o no tinguen els suficients equips en alguna de les lligues, es tractaran d’ajustar per part de l’organització, o a la reunió de delegats inicial, per acord o per sorteig.

L’organització es reserva la possibilitat de fer algun canvi en els grups i en l’oferta dels grups en favor de la competició.

Dins de cada grup, els equips poden escollir un horari preferent de joc (el dia de la reunió de coordinació). Els partits es jugaran preferentment en l'horari escollit per l’equip que figura en primer lloc en cada partit

 

Sistema de competició

En la primera fase es jugarà una competició amb el sistema de lliga a una volta o doble volta en funció del nombre d’equips inscrits, establint al final una classificació de cada grup (1r quadrimestre).

A continuació es jugarà una  segona fase (Lligues OR i PLATA):

 Els equips de la primera fase classificats per a la lliga OR seran:

  Els 2 primers classificats en els grups de 4 equips

  Els 3 primers classificats en els grups de 5 i 6 equips

 La resta d’equips disputarà la lliga PLATA.

 En aquesta segona fase hi haurà una nova elecció d'horaris.

Aquest format de competició podrà sofrir variacions en funció dels equips inscrits.

 

Fase Final de Campus

Aquesta fase es dura a terme una vegada finalitze la segona fase i quedarà resolta amb la data límit del 27 de març de 2024.

Ací es pot consultar el sistema de competició per a la fase fina de la Lliga OR.

Ací es pot consultar el sistema de competició per a la fase fina de la Lliga PLATA.

 

Fase Intercampus

En la Fase Intercampus participen els millors equips del campus de Tarongers, contra els millors equips de Blasco Ibáñez i Burjassot. Les condicions de la participació en aquesta fase es publicaran una vegada confirmat el sistema de competició segons el nombre d’equips inscrits. En esta fase de competició, l’organització establirà els dies i horaris de joc.

 

NORMATIVA BÀSICA

Participants

Es podran inscriure jugadors o jugadores en cada equip fins abans de la penúltima jornada (anterior a la fase final de campus) amb el màxim permès de 16 jugadors o jugadores per equip, i un màxim de 12 màxim convocats o convocades per a jugar els partits. No es permet donar de baixa a participants.

Des del primer partit, cada equip haurà de comptar amb el nombre mínim de participants inscrits necessaris per a jugar el partit.

El termini d'inscripció de jugadores o jugadors per a un partit serà de 48 hores d'antelació a la seua celebració. Cada persona haurà de presentar, en cada partit, el seu DNI, permís de conduir o el passaport original. No serà admès cap altre document.

 Totes les persones participants hauran d’anar correctament uniformats, amb camiseta del mateix color. A partir de la tercera jornada s’exigirà la numeració a la camiseta.

Baló

Cada equip haurà de presentar a l'àrbitre un baló en bones condicions per a poder jugar. En cas de no jugar-se el partit per falta de baló, es considerarà com un no presentat per als dos equips.

Ajornaments (consultar normativa)

En la competició interna, un equip només pot ajornar dos partits al llarg de la temporada. Un dels partits es pot ajornar sense l’acord de l’equip contrari. L’altre (o els dos) s’haurà/n d’ajornar amb el vistiplau de l’equip contrari.

Tant en un cas com en l'altre, és requisit obligatori emplenar i presentar el “document d’ajornament” amb una antelació mínima de dos dies hàbils.

L’organització és l’encarregada de fixar la nova data del partit segons la disponibilitat dels equips (prioritàriament del que no ha demanat l’ajornament) i de les instal·lacions esportives. El termini màxim per a jugar un partit ajornat serà de 15 dies des de la seua teòrica celebració amb l’excepció del que marca el següent punt i dels acords del comitè de competició.

Tots els partits ajornats s’han de jugar abans de l’última jornada de competició. En les dues últimes setmanes de competició no es permet ajornar cap partit.  

No presentacions

Les no presentacions a un partit implicarà la pèrdua de punts en la classificació, a més de la pròpia pèrdua del partit.

Empats

En caso d’empat en la classificació final, sempre s’atendrà la normativa federativa per a competicions a doble volta, per al desempat, independentment que el grup de competició es jugue a una o dos voltes.

 

Campus dels Tarongers

Secretaria:

      Ubicació i contacte