UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Alejandro Gadea i Maribel Piera lideren la IX Cursa Universitat de València virtual

  • October 8th, 2020
Image de la noticia
Foto d'arxiu

Comparteix la teua foto de la cursa!

Ens van fer mantenir viva l'emoció! Enguany, la crisi actual provocada per la COVID-19 ha obligat que la IX Cursa Universitat de València se celebrara de manera virtual, i els nostres esportistes van deixar el llistó ben alt. Alejandro Gadea va quedar en primera posició en la classificació masculina i en la femenina el triomf va ser per a Maribel  Piera, que també va ocupar la tercera plaça en la classificació absoluta.

La distància a completar va ser de 5.000 m i cada corredor va triar el lloc on recórrer-los. Maribel Piera va tancar la seua participació com a líder femenina amb un temps de 00.22.58h. El segon lloc va ser per a Alicia Sancarlos amb un registre de 00.24.19h, seguida de Mar Mengot, que va concloure el seu recorregut en un temps de 00.24.48h.

En masculí, Alejandro Gadea va guanyar la carrera en 00.19.48h seguit de Borja  Montoro, que va finalitzar els 5 quilòmetres en 00.20.17h, i el tercer lloc el va ocupar Alejandro Valiño amb 00.23.25h.

COMPARTEIX LA TEUA FOTO DE LA CARRERA

Enguany no hem pogut veure els nostres esportistes travessar aquella línia de meta, però animem tots els corredors de la Universitat de València que hi van participar que ens facen arribar les seues fotos de la carrera i així podrem compartir-les en les nostres xarxes socials i continuar contagiant-nos d'emoció!