UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Cap de setmana de triatló en el CEU, amb la participación de 8 atletes de la Universitat de València

  • October 22nd, 2021
Image de la noticia

La Universitat de València estarà representada per quatre xics i quatres xiques, al CEU de Triatló que s’hi disputarà dissabte a la ciutat d’Alacant.

L’equip d’atletes de la Universitat de València que participarà demà al CEU de triatló, estarà composat per Susana García estudiant de Física, Alejandra del Val i Laura Benlloch de la Facultat de Dret, Paula Campos, futura farmacéutica, Vicent Cabeza i Arnau Rosaleny estudiants de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Adrian Herrera de la Facultat d’Economia i Albert Morante de Magisteri.
S’hi tracta d’un equip jove, amb estudiants de primer i segon curs amb poca experiència en este tipus de campionats però amb molts quilòmetres als seus peus i moltes ganes de competir.

Segons ens explicava el seu entrenador, Miguel Sanz, “el nostre objectiu és lluitar pel pòdium, sens dubte. Els nostres esportistes han allargat la temporada per poder participar en aquest campionat amb garanties, perquè el que és habitual és que hagueren descansat en estiu. Però ens vegem amb possibilitats, sobretot en equips, ja que puntua la participació mixta”