UVsportsUniversitat de València Logo del portal

És temps de pàdel al Campionat d’Espanya Universitari amb quatre estudiants defenent la Universitat de València

  • October 25th, 2021
Image de la noticia

Dos xics i dos xiques defendran els colors de la Universitat de València al CEU de pàdel des del 25 i fins al 28 d’octubre a Madrid

La Universidad Francisco Vitoria de Madrid acull fins al 28 d’octubre el Campionat d’Espanya Universitari de pàdel amb la participació de quatre representants de la Universitat de València.
En concret s’hi tracta de dos xiques i dos xiques que competiran en parella. D’una banda María Torres Montesinos i Claudia Manzanares Otón, les dos estudiantes del doble grau de Dret i Criminologia i d’altra Adrián Tarazona, qui està fent el doctorat, i Jorge Ferre Saiz, estudiant de Farmàcia.


Com matisava el seu entrenador, Carlos Castell, “és un grup amb poca experiència en aquest campionat i tot i que saben que moltes altres universitats hi competeixen amb jugadors professionals, tenen clar que van a totes”


Castells, valorava molt positivament l’esforç dels i les esportistes per adaptar-se a aquestes dates “ells han continuat entrenant per a obtenir un bon resultat. Anem a lluitar pòdium, clar que sí. Però passe el que passe el fet important és estar-hi i participar perquè és una competició molt bonica, que paga la pena”.