UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La pilota torna a rodar a la Universitat de València amb el II Torneig Universitari de Frontball - Inscriu-te!

  • October 22nd, 2021
Image de la noticia

La Universitat de València ofereix una gran varietat d’esports en les instal·lacions esportives dels seus campus. Un d’ells és l’esport més valencià, la pilota valenciana, que recentment ha actualitzat la seua programació d’activitats i competicions internes per al curs 2021-2022

Un bon grapat de jugadors d’elit de la pilota valenciana, estan matriculats durant aquest curs en la UV. Victoria, Mar, Moltó, Salelles entre molts d’altres, formaran part de la selecció i participaran en les competicions internes. Aquestes competicions comptaran amb diverses categories per a tots els nivells, i estaran obertes a tots els membres de la comunitat universitària que ho desitgen. Sols per participar en les diferents competicions, es podrà obtindre 1 crèdit ECTS.


Per a participar cal inscriure’s a “Competició Interna Pilota Valenciana” al següent enllaç:
Inscripció competicions internes  i emplenar el següent document: Document de sol·licitud per formar part de la selecció


La primera competició tindrà lloc al frontó del Campus de Blasco Ibáñez el pròxim dimarts 26 d’octubre de 16 a 19:30 h. Aquest serà el II Torneig Universitari de Frontball, una modalitat internacional que, per la seua senzillesa i capacitat recreativa, ha tornat a formar part del ventall de modalitats per a practicar, amb l’objectiu de fer arribar la pilota a tots els públics.


Per a inscriure’s en aquesta competició caldrà enviar un correu confirmant la participació i la categoria de joc a ricard.sentandreu@uv.es abans del diumenge 24 d’octubre.
A més a més, tots els dimarts i dimecres, de 16:00 a 19:30 h estarà reservat el frontó per a la pràctica lliure de la pilota.


Així que ja saps, anima’t a practicar la pilota!

Vídeo del torneig del curs 2020-2021