UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La selecció de tir amb arc arriba al més alt del CAEU

  • March 8th, 2019
Image de la noticia

L'equip de tir amb arc de la Universitat de València va tancar la seua participació en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) al capdamunt del podi i es va proclamar campiona autonòmica universitària per equips.

Sis medalles d'or, tres de plata i tres de bronze va aconseguir la selecció de tir amb arc de la Universitat de València en el CAEU aquesta setmana. En la competició, hi van participar cinc universitats: Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Catòlica de València, Universitat Jaume I i Universitat de València, com a organitzadora del campionat.

La selecció capitanejada per Vicente Palomar va participar en les modalitats d’arc monobloc, arc de politges i arc nu.

Medalles guanyades per la Universitat de València

En la modalitat d'arc monobloc, en primera categoria femenina, Elena Larrea va conquistar l'or i Alexandra Sempere es va emportar la plata, i en masculina Rubén Prado va guanyar la medalla de bronze; en segona categoria femenina, la tercera posició va ser per a Odile  Jeanmougin, i en masculina Nador Jordá va obtenir l'or, seguit de la plata de Pablo Guillermo; en tercera categoria femenina, l'or va ser per a Pilar Alberola, i en masculina també es va alçar amb l'or un dels esportistes de la UV, Nicolás Gabaldón.

En la modalitat d’arc nu (categoria única), Adrián Delgado va guanyar la medalla de bronze.

Per acabar, en la primera categoria d'arc de politges, la UV va pujar al podi amb la plata de Javier Cerezo; i en segona categoria, Gonzalo Murgui es va emportar l'or.

Ja ho va avançar el seu seleccionador Vicente Palomar dies abans a la competició: “Tenim arquers que prometen bons resultats”. Ara el pròxim objectiu de l'equip  de tir amb arc de la UV són els Campionats d'Espanya Universitaris, també organitzats per la Universitat de València, que tindran lloc del 6 al 8 de maig.