UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La UV guanya 8 ors i 2 plates en les finals de CADU per equips

  • March 6th, 2019
Image de la noticia

La Universitat de València va tancar els Campionats Autonòmics d’Esport Universitari per equips amb un total de 8 ors i 2 plates, més l’or de l’equip de pàdel.

La final del Campionat Autonòmic Universitari per equips va tancar ahir la competició guanyant un total de 8 medalles d’or, 2 de plata, més l’or de l’equip de pàdel. La competició va ser organitzada per la Universitat de València.

Les seleccions de bàsquet femení, bàsquet masculí, handbol femení, futbol femení, futbol sala masculí, rugbi 7 femení, voleibol femení, voleibol masculí i pàdel es van proclamar campiones autonòmiques, mentre que els equips de futbol sala femení i rugbi 7 masculí van tancar la competició autonòmica com a subcampions.

Dels partits disputats durant la jornada, les seleccions de bàsquet de la Universitat de València van guanyar els dos partits: les xiques van tancar el marcador contra la Universitat d’Alacant 72 punts amunt enfront dels 55 punts de la universitat visitant, mentre que els xics van disputar un partit molt ajustat i finalment van aconseguir emportar-se la victòria contra la Universitat Catòlica de València (UCV 68-73 UV).

En handbol, la UV era representada per la selecció femenina, que va guanyar la Universitat Jaume I amb 38 gols enfront dels 36 de l’UJI.

En futbol sala, els xics van guanyar contra la Universitat Catòlica de València (UCV 1-5 UV), mentre que les xiques van perdre contra la Universitat d’Alacant (UA 4-0 UV).

Les seleccions de voleibol, masculí i femení, van acabar el campionat deixant el marcador a zero de les universitats contrincants. Els xics van guanyar 3-0 l’UJI i les xiques van guanyar 3-0 contra la UA.

L’equip de futbol femení va marcar un total de 9 gols i va deixar la porteria a zero del seu rival, la Universitat d’Alacant.

En rugbi, les xiques van guanyar els dos partits (UV 19-0 UJI i UV 39-0 UPV) i els xics van perdre l’encontre contra la UPV (UV 7-19 UPV) i van guanyar contra la UCH (UV 26‑17 UCH).

Pàdel, campiona autonòmica

Per tancar, la selecció de pàdel es va proclamar campiona autonòmica universitària després d’enfrontar-se a la UCV. Va acabar els campionats amb la victòria de l’equip masculí format per Sergio Icardo i Salva Oria (6-2 i 6-1 ) i també el triomf en mixt amb Tamara Icardo i Francisco Rodríguez (6-1 i 6-2). No van tenir el mateix resultat l’equip femení format per Sonia Monrabal i Esther García, que va perdre l’encontre 3-6 i 3-6.

 

Ara les seleccions campiones posen la mirada en el seu pròxim objectiu, els Campionats d’Espanya Universitaris.