UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La UV, preparada per al CEU d'handbol

  • March 20th, 2019
Image de la noticia

La Universitat de València serà la seu del Campionat d'Espanya Universitari d’handbol.

El Campionat d'Espanya Universitari (CEU) d'handbol arriba a la Universitat de València   del 31 de març al 4 d'abril. El CEU d'handbol serà el primer dels quatre campionats nacionals organitzats per la UV, al qual seguiran el d'orientació, tir amb arc i triatló.

Els partits del CEU d'handbol es jugaran al Pavelló Esportiu Universitat de València de l’av. Menéndez Pelayo, 19 (accés per la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, c. Gasgó Oliag, 3) i al Pavelló Poliesportiu Marni (c. Santiago Rusiñol, 23), a la pista poliesportiva sintètica homologada per la Federació d'Handbol on disputa habitualment els seus partits el CB Llevant UD BM Marni de Primera Divisió.

La UV estarà representada per la selecció femenina amb Sagrario Santana al capdavant com a seleccionadora i l'equip masculí estarà liderat per Juan Ángel Perdigón. Mentre que el conjunt de les xiques ja va assegurar el passe als campionats d'Espanya en la cinquena jornada del CAEU, els xics en van quedar fora, però competiran igualment per ser la universitat organitzadora del campionat.

Per ser voluntari

Tot aquell que vulga participar en el CEU d'handbol com a voluntari es pot inscriure a través de l'automatrícula a la pàgina web del Servei d'Educació Física i Esports (www.uv.es/sef) seleccionant el campus de Blasco Ibañez, Cursos de Formació i 2n quadrimestre en els desplegables.

CEU d'orientació, tir amb arc i triatló

Seguint el calendari de competició, el segon torn de campionats CEU organitzats per la UV serà per als d'orientació  i tir amb arc, que tindran lloc del 6 al 8 de maig en Aras de los Olmos i al Campus dels Tarongers de la Universitat de València, respectivament. Finalment, tancarà el Campionat d'Espanya Universitari de triatló que es disputarà a Cullera del 10 a l'11 de maig.

Web dels CEU CV 2019

Tota la informació sobre seus, calendari, esports... es pot consultar en la web oficial del campionat: www.ceuscv2019.com, on s'informarà també de tots els resultats durant el transcurs de cadascuna de les competicions.