UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Les xiques de rugbi de la UV, subcampiones d’Espanya

  • May 9th, 2019
Image de la noticia

Plata per a la selecció femenina de la UV en el CEU de rugbi 7

La selecció femenina de rugbi de la Universitat de València puja al segon escaló del podi, i es va proclamar subcampiona d’Espanya universitària. El campionat va tenir lloc els dies 7 i 8 de maig al Poliesportiu Quatre Carreres (València), organitzat per la Universitat Catòlica de València.

Les xiques van lluitar pel metall en una final contra la Universitat Complutense

El primer dia de la competició va ser clau per a assegurar-se lluitar per l’or o la plata. L’equip de la UV, amb Ana Aigneren d’entrenadora, va guanyar els dos partits de la primera jornada contra la Universitat de Màlaga i la Pompeu Fabra, i va passar així a la fase de semifinals.

El partit de semifinals el van disputar contra la Universitat Politècnica de Madrid. “Vam saber tractar el partit, vam saber tenir el control de la pilota i de les situacions i es va guanyar jugant bé”, va contar la seua entrenadora.

La final va quedar marcada per la superioritat de la Universitat Complutense de Madrid. Les xiques de la UV es van endur la plata, després de perdre contra la universitat madrilenya, que arribava a la competició amb una alineació principalment de divisió d’or, “jugadores amb molt de rugbi al seu cos i al seu cap, i es va notar”, va reconèixer Aigneren.  A més, l’entrenadora va afegir: “Crec que sent un grup més humil de nivell i de competició territorial, que no tenim competició nacional, crec que tenim molt de mèrit per haver arribat a aquesta final”.

Quant als xics, la selecció de la UV va quedar en cinquè lloc.

La selecció de la UV tanca la seua temporada amb el CEU, perquè enguany no se celebrarà la competició europea per falta d’universitats participants.