University of Valencia logo Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Premis “Fundació Trinidad Alfonso” per a estudiants esportistes de la Universitat de València

  • October 15th, 2019

Premis “Fundació Trinidad Alfonso”: dos premis per als millors esportistes

La Universitat de València, amb el suport de la Fundación Trinidad Alfonso, convoca dos premis per als millors esportistes, un en modalitat masculina i d’altre en femenina, que compaginen la vida acadèmica amb l’esport de competició.

Cada premi constarà d’un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 600€ i es realitzarà entrega del mateix en acte públic i d’obligada assistència per al premiat.

Qui pot presentar-se?

Podran presentar-se estudiants esportistes de la Universitat de València que en el curs 2018-19 estén matriculats de, al menys, 36 crèdits, en estudis oficials conduents a titulacions de grau, de primer o segon cicle, màster o doctorat. Els/les estudiants han d'haver mantingut al llarg de tot el curs 2018/2019 la condició d’alumne i haver superat un mínim del 20% dels crèdits matriculats en aquest curs acadèmic. Els/les esportistes han d'haver mantingut al menys un resultat esportiu de caràcter nacional o internacional, al llarg de tota la temporada 2018/2019.

Termini presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds serà, previsiblement a finals d’octubre o principis de novembre d’acord a les condicions establertes en la convocatòria oficial.

La informació completa quedarà reflectida en la resolució oficial de la convocatòria dels Premis.

Criteris al rendiment acadèmic: Criteris

Premi Fundació Trinidad Alfonso a esportistes universitaris titulats de les universitats valencianes

A més, la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb les universitats de la Comunitat Valenciana convoquen dos premis als estudiants de la Comunitat Valenciana que finalitzen els seus estudis en el curs acadèmic 2018-2019.

Cada premi - tant en modalitat masculina com en femenina - constarà d'un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 1.200 euros.

Documents:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy