UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Protocol COVID-19: Us de les instal·lacions i material

  • September 28th, 2020
Image de la noticia

Protocol d'utilització de les instal·lacions i material del Servei d'Esports de la Universitat de València i mesures de prevenció del COVID-19.

Document que recull les mesures generals i específiques per a la participació en les activitats esportives que es realitzen i/o organitzen en el Servei d’Esports de la Universitat de València, a fi de minimitzar el risc de contagi del COVID-19, tenint en compte les recomanacions i l’assessorament del Servei de Prevenció i Medi Ambient de la UV, així com la normativa específica aprovada per les diferents administracions públiques.

PROTOCOLS COVID-19

La programació d’activitats es realitza en instal·lacions a l’aire lliure i en interiors, i totes respecten una sèrie de protocols COVID de neteja, ventilació i distanciament de seguretat. El protocol d’utilització de les instal·lacions esportives es pot consultar en el web del Servei d’Esports, i inclou, entre altres mesures, les següents:​

  • L'ús de la màscara és obligatori per a tots els monitors i professors.
  • L'ús de la màscara és obligatori per a tots els alumnes que realitzen l'activitat en espais tancats.
  • Es recomana l'ús de la màscara per a activitats en espais oberts.
  • Manteniment obligatori de les distàncies de seguretat.

Llegir document: Protocol COVID-19

Reserves d'instal·lacions

Per a reservar les pistes de pàdel, tennis, frontó i altres instal·lacions esportives, tota la informació ací: Instruccions reserves instal·lacions.