UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Vora 200 participants assisteixen al Taller i Jornades O-Precisió

  • Sports Service
  • November 23rd, 2017
Un moment del taller d'O-Precisió.
Un moment del taller d'O-Precisió.

La quarta edició del Taller i Jornades d’O-Precisió, celebrada els dies 17 i 18 de novembre, va rondar la xifra dels 200 participants. Un total de dos dies centrats en la iniciació de proves d’orientació esportiva de precisió, O-Precisió, organitzades per la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València (CDPDAUV).

Les Jornades van sumar els 50 participants i anaven destinades al professorat dels cicles d’activitats fisicoesportives, professorat de l’assignatura d’Educació Física, tècnics esportius de modalitats esportives vinculades al medi natural, especialistes, persones interessades en aquesta formació i específicament a tècnics d’orientació.

El Taller va comptar amb quasi els 150 inscrits i va estar adreçat a l’alumnat vinculat a la promoció i/o gaudi de les activitats fisicoesportives que es desenvolupen en el medi natural, així com a directors/es, professorat i personal tècnic, especialistes i persones interessades en aquesta formació. Segons va comunicar l’organització, aquestes proves van creixent cada any i sumen més interessats. Com a prova final, els participants van posar en pràctica les seues habilitats d’orientació demostrant la seua capacitat de construir o traçar el seu propi plànol.

Joaquim Margarido, professor de les Jornades, va destacar la gran acollida d’aquest tipus d’activitats. “Esperem que en futures edicions siguem capaces d’atraure la participació d’alumnes amb discapacitat”, va afegir-ne.